Tuesday, March 27, 2012

Mereka selamat melahirkan secara normal

Hi readers!


Alhamdulillah.. received two good news of newborn in 5days..


eh.. omputih plak dah..


saya adalah sangat gembira kerana sahabat saya yang seramai dua orang telah selamat lahirkan baby yang pastinya comel dan menawan..


dua sahabat ini memang sangat ditunggu kelahiran mereka since we always chit chatting and support each others dari awal kawin till selamat bersalin.. umpama nak masuk labor room tolong jadi pompom gurl sekali.. hehe..


kedua-duanya adalah sahabat sekolah menengah.. dan kami berkahwin di tahun yang sama iaitu 2010..


ironinya anak mereka berlainan jantina.. yeah!!! alhamdulillah.. yang dinanti telah pun ditemui.. semoga jadi mujahid mujahidah soleh solehah.. ameen!!


tahniah dan welcome to the club farhana fadhli & zamri zahari atas kelahiran mujahid jam 1230 tghari pada 22/3/12 juga jaslin & farid atas kelahiran mujahidah jam 6pg pd 27/3/12!!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. tajuk x menahan :P ingatkan ada gamba, lol. tahniah thaniah both new parents! ;)) jaslin ni yg ezh ckp cuak pas dgr ana da bersalin tu ke.. wah.. btw, awat x stated tarikh kelahiran baby masing2.. hee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh edit kakak.. gamba? hutang dlu laa.. x visit lg.. hehe..

      Delete